Aquitaine
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Frankrijk

Aquitaine - Gironde.

Vakantiehuis in Montalivet

Rustig gelegen, vrijstaand vakantiehuis op ca.300 m van het (in de zomer bewaakte) zandstrand en op ongeveer 300 m van het centrum van de gezellige en levendige badplaats Montalivet. Het modern en comfortabel ingerichte vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Montalivet is in het zomerseizoen zeer gezellig, met name door de unieke markt die bekend staat vanwege de oesters- en wijnproeverijen. Het dorp ligt in de Médoc, de bekende wijnstreek ca.80 km ten noordoosten van Bordeaux. Naar de beroemde wijndorpen in het achterland, zoals Margaux en Pauillac is het een half uurtje rijden.

Ook in het voor- en naseizoen is het hier goed toeven. De temperatuur van het zeewater kan zelfs in oktober nog 21 graden bedragen. Aan zee vindt u hier fijne, brede zandstranden en daarachter duinen en uitgestrekte bossen. Het relatief vlakke achterland is een heerlijk fietsgebied voor jong en oud. Een dagtrip naar de bezienswaardige stad Bordeaux is ook zeer de moeite waard. U bereikt Montalivet via Bordeaux of via Royan, waar u de pont over de Gironde neemt. De route via Royan is 150 km korter.

Meer Foto's Bezoek website

 

Bleu Raisin

Gelegen in het hart van de wijngaarden, nabij Saint-Emilion. 3 gloednieuwe kamers, elk met privé-terras en zicht op tuin en wijngaarden, Italiaanse douche, TV. Uitgebreid ontbijtbuffet en table d’hôtes. Grote tuin, petanquebaan, wellnessbehandelingen.

BLEU RAISIN 3, lieu-dit La Cabane -33350 Les Salles de Castillon - France

Bezoek website