Centre
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Frankrijk Centre-Eure-et-Loir

Booking.com

 

FONTENAY-SUR-EURE

Heerlijk, aan de Eure gelegen vrijstaand vakantiehuis in Fontenay-sur-Eure (1km). Je woning ligt fraai tegen een steile helling; de voordeur ligt zelfs een niveau hoger dan de tuin! Op je terras, voorzien van meubilair en barbecue, zit je fijn in de zon. Achter je hoor je, heel rustgevend, het geklater van de Eure (vergeet je hengel niet!). Vanuit je vakantiehuis heb je fraai zicht op grote bomenpartijen. Supermarkt, postkantoor en bank zijn te vinden in St. Georges-sur-Eure (4km), de bakker in Fontenay-sur-Eure zelf. Op slechts 8km ligt het middeleeuwse Chartres, stad van licht en parfum.

Deze stad boogt op de grootste kathedraal van Europa. Hij heeft ook een oude stadskern en vele kerken en musea. En je kunt er zwemmen. Dichtbij huis, in St. Georges-sur-Eure (4km), bevaar je met een gehuurde zeilboot of surfplank de rivier. Het is ook heerlijk fietsen in de directe omgeving. Fietsen huren kan in Mainvilliers (10km). In het historische Villebon vind je een prachtig kasteel (22km). Veel toeristen bezoeken vanuit je vakantiestek ookChâteau de Versailles (85km), het vroegere onderkomen van de Zonnekoning. Ook Parijs (95km) is goed te doen.

Meer Foto's Bezoek website

Vakantiehuis in Brou

52 Beoordelingen !

Dit geheel vrijstaande, ruime vakantiehuis is heerlijk rustig gelegen op een groot bosrijk terrein van 10.000 m2 in een landelijke omgeving 45 km ten zuidwesten van Chartres. Het huis is sfeervol ingericht en heeft royale afmetingen , de woonoppervlakte bedraagt ca 200 m2. De gezellige woonkamer heeft een grote open haard en hout is volop aanwezig. Of u nu gebruik maakt van het grote terras voor het huis, van het intieme overdekte terras achter het huis, of een plekje zoekt ergens onder de bomen, overal geniet u volledige privacy. In het dorpje Unverre dat op nog geen 4 km ligt, kunt u terecht voor enkele basisvoorzieningen, er is een kruidenier, een bakker en een restaurantje.

Alle verdere voorzieningen, waaronder een grote supermarkt en meerdere restaurants , vindt u in het gezellige streekplaatsje Brou. Aan de rand van het stadje is een prachtig recreatiemeer en een verwarmd zwembad met een grote glijbaan. De lichtglooiende omgeving van het vakantiehuis met weidse akkers en bossen, leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten. Uitstapjes kunt u maken naar het oude stadje Chartres, bekend vanwege de schitterende kathedraal en naar de gezellige stad Orléans . Ook een dagtocht naar het gebied van de Loire met de vele kastelen behoort tot de mogelijkheden.

Meer Foto's Bezoek website