Languedoc-Rouss
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Languedoc - Roussillon - Gard 3

Booking.com

 

Perdrix Lasouche

Het wijndomein Perdrix-Lasouche ligt in de Gard Provençale, in de driehoek Avignon-Nîmes-Alès, tussen Provence, Camargue en Cévennes. Vlakbij ligt het Zuid-Frans middeleeuws stadje Uzès dat charmeert met zijn rijke traditie, volledig gerestaureerde stadskern en tal van gezellige pleintjes en terrasjes.

Onze Mas Vigneron ligt midden in de stilte van onze wijngaarden, op enkele kilometers van het wijnbouwersdorpje Bourdic. Wie wil genieten van de rust en het prachtig kader middenin de natuur, biedt het domein drie stijlvolle Chambres d'Hôtes aan. U wordt er met de beste zorgen omringd en kan er aan onze gastentafel aanschuiven voor een verzorgd en uitgebreid diner.

Voor het comfort van onze gasten is het volledige domein rookvrij.

Ilse en Koen Strobbe-Persoons - Chemin de Blauzac
F-30190 Uzès (Bourdic

Bezoek website

Vakantiehuis in Conqueyrac

Vakantiehuis met privé zwembad bij Conqueyrac in de Languedoc. De geheel vrijstaande villa is zeer rustig gelegen op een groot terrein van ca.1 ha halverwege Saint-Hippolyte-du-Fort en Sauve aan de voet van de Cevennen. U heeft een fraai uitzicht over de vallei en de heuvels en geniet op deze prachtige plek veel privacy. Het is goed toeven bij het zwembad waarvan het water wordt gezuiverd door middel van electrolyse van zout (prettig voor de huid). Saint-Hippolyte-du-Fort ligt op 7 km van uw vakantiehuis en u kunt terecht voor alle boodschappen. Het is een levendig plaatsje met tal van gezellige terrasjes, restaurants en cafés, bovendien is er een geanimeerde markt op dinsdag- en vrijdagmorgen.

Sauve is wat kleiner maar ook een karakteristiek dorpje. In de omgeving liggen nog tal van andere pittoreske plaatsjes als Anduze, Ganges en Lasalle. Bij Ganges is een bezoek aan de Grottes de Demoiselles zeker de moeite waard en even ten noorden van Anduze bevinden zich de Grotte de Trabuc en het interessante musée du Désert. Verder kunt u uitstapjes maken naar de bezienswaardige steden Montpellier en Nîmes of naar het bijzonder sfeervolle stadje Uzès. Ook een dagje naar de stranden aan de Middellandse Zee behoort tot de mogelijkheden, La Grande Motte ligt op 60 km. Het ruige, ongerepte landschap van de Cevennen nodigt uit tot het maken van prachtige wandelingen, ook sportieve fietsers komen hier aan hun trekken. Op verschillende plekken in de omgeving stromen riviertjes en beekjes. Bij Anduze zijn er mogelijkheden om te kanoën op de rivier de Gardon. NB. U bereikt het vakantiehuis via een goed begaanbaar pad van 250 m.

Meer Foto's Bezoek website

Mas Lafayette

Dirk & Fien Tavenier-Dewaele 4, rue de l'Ancienne Loge -30350 Cardet - Gard

Bezoek website