Midi Pyrénées
 
Frankrijk
 

Frankrijk

Midi Pyrénées (pagina 5)

La Ferme de Maurel

In het dorpje Le Fossat, in de vallei van de Lèze, aan de voet van de Pyreneeën, vindt u La ferme de Maurel. Le Fossat ligt halfweg tussen Toulouse en Foix, in het departement Ariège, wat op zich weer deel uitmaakt van de regio Midi-Pyrénées, in het zuidwestelijk deel van Frankrijk. La ferme de Maurel is een uit de 18de eeuw daterende boerderij, die, met respect voor de authentieke stijl, volledig werd gerenoveerd. Maurel is een domein van ruim 13ha, temidden het prachtig glooiende landschap van de Ariège. Dankzij onze ligging op een heuvelrug krijg je een adembenemend panorama voorgeschoteld, met uitzicht over de uitgestrekte weiden en de imposante Pyrénées Ariégeoises. Het is hier dat wij u graag het ganse jaar verwelkomen !

Le Fossat, Ariège - Midi-Pyrénées, France

Bezoek website

BADOZO

Een oude wijnchai omgetoverd in Chambres d'hôtes / gîtes, wie spreekt dat nu niet aan! Slapen doet u dan ook in een oude wijncuve en overdag kan u genieten van het zwembad met een uniek uitzicht op de wijngaarden van Cahors Onze oude wijnschuur ligt in Puy-l'Evêque! Een middeleeuws dorp met een belangrijke economische geschiedenis ivm de wijnhandel. De streek biedt vele sportieve en culturele mogelijkheden maar ook een gereputeerde gastronomie want in een straal van 10 km vindt u meer dan 20 restaurants. Van Franse "Crêperie" tot Franse " Haute Gastronomie".... Privéparking, sfeervolle kamers in een gîte exclusief voor de gasten.

Chrystelle BARRANCO - Maarten LUYCKX Bastien, Dorian et Zoé - Les inganels 46700 PUY L EVEQUE

Bezoek website

 

La Grange de Seros

Dit is gelegen in een streek 100 km onder Toulouse voor de Haute Pyrenées. Wij hebben een voormalige schuur omgebouwd tot woning met gîte. De gîte is ingericht in streekstijl en beschikt over 2 slaapkamers met eigen douche en wc, keuken, zithoek ( waarvan een zitbank omgevormd kan worden naar bed ) en eigen terras. Er is ook een ruime tuin en zwembad waarvan gebruik kan worden gemaakt.

Huurprijs gîte: midweek ( 4 nachten ) van maandag 14.00 uur tot vrijdag 10.00 uur kost 295 euro, week ( 7 nachten ) van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.00 uur kost 395 euro . Huurprijs is inclusief bedlinnen, electriciteit en schoonmaak. Voor juli en augustus is het aan te raden tijdig te reserveren.

"la Grange de Seros" Unjat - Fourne 09240 La Bastide de Serou

Bezoek website