Maak uw keuze
 

TsjechiŽ - Liberec

 

Villa Flamendr

Oase van rust, romantische kamers, kindvriendelijk, ontbijt en avondmaal, zwemvijver, sauna, op 10 minuten van stad en skipistes, vele uitstappen mogelijk, prachtige natuur.

Menschaert Carolina & D'Haene Jo Krizany 28 - 46353 Krizany - Liberec

Vakantiehuis Charma

Vakantiehuis Charma is rustig gelegen aan de rand van Nova Ves en staat op een helling met uitzicht over de tuin en het bos in het dal waar een beekje stroomt. U beschikt over een deels omheinde, sterk aflopende tuin met een vijver (pas op de kleintjes), houten tuinmeubiliar en een BBQ. Daarnaast is er een overdekt terras met een buitenhaard bij het beekje bij het bos. Het kleine dorpje Nova Ves ligt in het Jizerske gebergte in het noorden van TsjechiŽ, aan de westkant van het Reuzengebergte, 7 km ten noorden van de stad Liberec en 17 km van de grensovergang Zittau met Duitsland. Boodschappen en restaurant 4 km. Meer winkels, restaurants en alle overige faciliteiten, zoals een Aquapark, zwembad, sauna, tennisbanen en fietsverhuur vindt u in Liberec. Het stuwmeer van Mnisek u Liberce ligt op slechts 4 km. Een 9 holes golfbaan vindt u bij het 25 km westelijker gelegen Hermanice en aan de westkant van Liberec. Een fijne vakantiebestemming, van waaruit u zowel het Jizerske gebergte als het schitterende Reuzengebergte kunt gaan verkennen met de gedetailleerde autoatlas die u van ons krijgt.

Deze vakantiewoning wordt u aangeboden door een Belgische verhuurder van verschillende vakantiewoningen. U hebt dus contact met een tussenpersoon en niet rechtstreeks met de eigenaars.

Bezoek website