Abdij Van Sorèze

Waarheen ?

 

Booking.com


Ontdek de abdij van Sorèze, een historische schat


De abdij van Sorèze, gelegen in het departement Tarn in Frankrijk, is een echte historische schat die het verdient om ontdekt te worden. Deze benedictijnenabdij, gesticht in de 8e eeuw, heeft de eeuwen doorstaan en biedt bezoekers vandaag de dag een fascinerende reis door de tijd.Opmerkelijke architectuur


De abdij van Sorèze staat bekend om zijn opmerkelijke architectuur. Terwijl u door de gangen en kamers loopt, zult u versteld staan van de schoonheid van de gotische gewelven en slanke zuilen. Elk detail, elk beeldhouwwerk vertelt een verhaal en getuigt van de knowhow van de ambachtslieden van die tijd.


Een plaats van kennis en cultuur


De abdij van Sorèze is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar kennis- en cultuurcentrum. Tegenwoordig is het de thuisbasis van het prestigieuze Lycée de Sorèze, dat de traditie van onderwijs en uitmuntendheid al meer dan twee eeuwen in stand houdt. Studenten krijgen de kans om te studeren in een uitzonderlijke omgeving, doordrenkt van geschiedenis en wijsheid.


Het Abdijmuseum van Sorèze


Als u de abdij van Sorèze bezoekt, mag u een bezoek aan het museum dat eraan gewijd is niet missen. Dit museum schetst de geschiedenis van de abdij aan de hand van rijke en gevarieerde tentoonstellingen. Je zult kunstwerken en historische voorwerpen kunnen bewonderen die je zullen onderdompelen in het hart van het kloosterleven.


De tuinen van de abdij


De tuinen van de abdij van Sorèze zijn een ware oase van rust. U kunt rustig wandelen over de schaduwrijke paden en genieten van de weelderige natuur. Het is de ideale plek om te ontspannen en op te laden na een bezoek aan de abdij.


Hoe de abdij van Sorèze bezoeken


De abdij van Sorèze is het hele jaar door open voor bezoekers. U kunt ervoor kiezen om er te komen met de auto, via de snelweg A61 of met het openbaar vervoer. Er zijn ook rondleidingen beschikbaar zodat u alle geheimen van deze historische plek kunt ontdekken.Conclusie


De abdij van Sorèze is een plaats vol geschiedenis en cultuur die zeker een bezoek waard is. Terwijl u door de gangen wandelt, de architectuur bewondert en de unieke sfeer opsnuift, waant u zich terug in de tijd. Mis de kans niet om deze schat van de Tarn in Frankrijk te ontdekken.


Boek vandaag nog een last minute vakantie in een bed en breakfast, hotel, vakantiehuis of villa via onderstaande kaart.

 

 

 

 

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties