Maak uw keuze
 

Last Minutes - Annexe Studio

Logeren bij Belgen in de Provence

 

 

 

Annexe Studio

De Annexe is een schitterende individuele vakantiewoning voor 2 personen, voorzien van alle comfort.
Het bijhorende tuintje met terras doet levensgenieters wegdromen bij een heerlijk streekaperitief dat wij u graag aanbieden. Onze unieke ligging tussen ItaliŽ en Monaco biedt u de bergen, de zon, de zee en laat u genieten van een uitzonderlijk microklimaat. De woning is omgeven door groen en rust en dit op slechts 2 km van strand en stad.

U kan deze verhuurder vinden op ťťn van de pagina's van de Provence of de Alpes-Maritimes

U kan ook navigeren op deze webgids via de menu's links van deze pagina. Veel succes !

Naar de site van deze verhuurder.

Last Minutes - Annexe Studio - Alpes Maritimes

Last Minutes - Annexe Studio - Alpes Maritimes

 

 

 

 

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties