Andere accommodaties kan u vinden op onderstaande kaart, hotels, B&B, Vakantiehuizen, Appartementen, in en uit zoomen op de kaart kan ook. Booking.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Appartement met zwembad in Kreta

Aldemar Knossos Royal - Kindvriendelijk

 

Het ruim opgezette familiehotel Aldemar Knossos Royal ligt pal aan het zandstrand en is een heerlijke plek om tot rust te komen en van de zon te genieten. Ook actief bezig zijn, met bijvoorbeeld een Griekse dans óf kookles behoort tot de mogelijkheden. Doe hier vooral waar je zin in hebt en ga met elkaar een onbezorgde tijd tegemoet.

 

Met 2 kinderzwembaden, een spectaculaire glijbaan en gratis ijs, is dit hotel ook voor kinderen een waar paradijs! In de miniclub worden gezellige spellen georganiseerd en kunnen leeftijdsgenootjes worden ontmoet. Daarnaast is er de hele dag door animatie en worden er verschillende sporttoernooien georganiseerd.

 

Doordat je hier op basis van all inclusive verblijft, is het voor iedereen zorgeloos genieten en kun je eten en drinken wanneer je zin hebt. Wil je graag een keer luxe dineren? Ga dan naar de bijzondere Lobster Night of schuif aan in gourmet restaurant Fontana Amorosa. Hier worden mediterrane gerechten gereserveerd in een betoverende setting.

 

Beschikbaarheid en prijzen bekijken >>

 

 


 

 

 


 
Beschikbaarheid en prijzen bekijken >>

Andere Accommodaties in Kreta, kiezen op kaart !

Booking.com