Nord-Pas-de-Calais
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie - Arras

Pas-de-Calais

 

 

 

  

 

Arras Pas-de-Calais

Arras is een stad in het noorden van Frankrijk, de hoofdplaats van het departement Pas-de-Calais. De Grand'Place, meer dan 1 hectare groot, is al sinds de 11e eeuw de marktplaats van de stad. Oorspronkelijk was de markt omzoomd met houten huizen die vanaf de 17e eeuw door stenen gebouwen werden vervangen. Het oudste dateert van 1467 en heet Les Trois Luppards. Het belfort van Arras staat op het heldenplein. Die naam werd na de Tweede Wereldoorlog gegeven om de gefusilleerde inwoners te gedenken. In de volksmond heet het de kleine markt. Hier staan vooral gildehuizen in de stijl van de "Nord-Pas-de-Calais". Het stadscentrum van Arras bulkt van geschiedenis, architectuur en erfgoed : barokke pleinen; gotisch stadhuis; monumenten uit de XVIIIde eeuw (abdij, kathedraal, schouwburg, herenhuizen), art-decogebouwen. Langs de wandelroute “Arras Cœur de Ville”, 1900 meter lang en op de grond aangeduid met speciale nagels, ontdekt u in minder dan een uur de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden van het stadscentrum.

Last Minute Vakantie - Arras - Pas de Calais

Last Minute Vakantie - Arras - Pas de Calais

 

Last Minute Vakantie - Arras - Pas de Calais

 

Last Minute Vakantie - Arras - Pas de Calais

 

 

 

 

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties