Maak uw keuze
 

Last Minutes - Auberge de la Ferme

Geniet van een lekkere Ardense keuken

Aanbiedingen bekijken van Auberge de la Ferme >>>

 

Auberge de la Ferme

Geniet van een lekkere Ardense keuken, natuurlijke rust en een van de mooiste uitzichten op de Semois en het geklasseerde dorpje Frahan. Het Auberge de la Ferme is een uitstekend vakantieresort waar je gastvrij ontvangen wordt door de dynamische familie Boreux. Chef-kok Michel Boreux is bekend van het tv-programma 'Table & Terroir' en bracht meerdere eigen kookboeken uit.

Hier zal je ongetwijfeld genieten van de lekkere gerechten, de sfeervolle en hoogstaande kamers - waarvan heel wat met bubbelbad - en de prachtige bosrijke omgeving.

Aanbiedingen bekijken van Auberge de la Ferme >>>

Last Minutes - Auberge de la Ferme

Last Minutes - Auberge de la Ferme

 

Last Minutes - Auberge de la Ferme

 

Last Minutes - Auberge de la Ferme

 

 

 

 

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties