Maak uw keuze
 

Last Minute Hotel Vakantie - Bassin van Arcachon

Gironde

 

 

 

 

Bassin van Arcachon

Het Bassin van Arcachon is een lagune van zout water gelegen in de Landes van Gascogne, Gironde, tussen de steden La Teste de Buch en Lège-Cap-Ferret en Leyre delta. De zilverkust strekt zich uit vanaf Adour tot de monding van de Gironde en wordt gevormd door een duin van 250 km, alleen onderbroken door het Bassin d'Arcachon. In tegenstelling tot de meren van de Landes, is het Bekken van Arcachon en een kleine binnenzee van 155 vierkante kilometer bij hoog tij en 40 vierkante kilometer bij laag tij. Oestercultuur is volop aanwezig er zij vissers en plezierboten. Het Bekken van Arcachon in de Aquitaine heeft een mild klimaat met zon het hele jaar (2100 uur gemiddeld over het bekken). De winters zijn regenachtig, maar zelden ernstig. Echter, het sneeuwt één of twee keer per jaar in het algemeen. De zomers zijn heet en droog, maar zelden ondraaglijk. Dit deel van Frankrijk kan kan in de zomer profiteren van een zachte zeebries. De wind stijgt inderdaad vaak in de namiddag, zodat periodes van extreme hitte niet lang aanhouden. Zware onweersbuien uit de Golf van Biskaje zijn soms van invloed op de bekken waardoor er soms aanzienlijke schade is aan gebouwen en aanplantingen. De gemiddelde maximum temperaturen variëren van 11 ° -12 ° in de winter tot 25 ° -26 ° in de zomer. De temperatuur van het zeewater in het bassin is 13 ° -14 ° terwijl het gemiddeld 10 ° -11 ° van de oceaan in de winter. De gemiddelde regenval varieert van 800 mm in Cape Ferret bijna 1000 mm in Cazaux.

Last Minute Hotel Vakantie - Bassin van Arcachon

Last Minute Hotel Vakantie - Bassin van Arcachon

 

Last Minute Hotel Vakantie

 

Last Minute Hotel Vakantie

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes