Booking.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bed and Breakfast in de Provence

La Villa Provençale in Lorgues

 

La Villa Provençale in Lorgues biedt uitzicht op het zwembad en beschikt over accommodatie en een buitenzwembad.

 

De accommodaties zijn voorzien van een terras, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche. Als u licht wilt reizen, kunt u tegen een toeslag gebruikmaken van handdoeken en beddengoed.

 

Er wordt dagelijks een continentaal ontbijt geserveerd. Gasten van de bed & breakfast kunnen in de buurt fietsen en wandelen, of genieten van de tuin.

 

Saint-Raphaël ligt op 39 km van La Villa Provençale. De dichtstbijzijnde luchthaven is Toulon-Hyères, op 83 km van de accommodatie.

 

Beschikbaarheid en prijzen bekijken >>

 

 

 


 

 

 


 


 


 


Beschikbaarheid en prijzen bekijken >>

 

Andere Accommodaties in de Provence, kiezen op kaart !

Booking.com

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes