BelgiŽ
 
Maak uw keuze
 

BelgiŽ West-Vlaanderen 3

Booking.com

 

 

Bed & Breakfast Speghelhof

De authenticiteit en de charme van het platteland begeestert meer en meer mensen de laatste jaren.Het pure platteland is een bron van inspiratie en de plaats waar de alledaagse drukte het hoofd kan geboden worden.De toekomst tegemoet gaan met een respectvolle groet aan het verleden in al zijn glorieÖWelkom bij B&B Speghelhof "

Karoline Brackx Vosstraat 2 - 8940 Wervik

Bezoek website

Het Hof van Eden

Vakantiehoeve "Hof van Eden" heeft een zeer rustige en veilige ligging, midden in de natuur en omgeven door een oase van rust. Deze voormalige hoeve ligt op 8 km van Oostduinkerke.
Marianne (de gastvrouw) heeft haar Nieuwpoorts visrestaurant vaarwel gezegd om haar gasten in het landelijke Zoutenaaie te verwennen met haar kookkunsten.( afgestudeerd in 1985 aan de hotelschool Spermalie te Brugge)
De kinderen leven zich naar hartelust uit tussen de boerderijdieren en de speeltuigen en zijn gek op een wandelingetje op de pony.
Er is ook mogelijkheid om de sauna center te huren met relaxruimte en privťtuintje.
Gelegen vlakbij de fietsnetwerken (verzorgde fietsen te huur)

Pauwels Marianne & Moerman Wilfried Zoutenaaiestraat 17 - 8630 Zoutenaaie (Veurne)

Bezoek website

De Groote Waere

Mooie gastenkamers op een rustig gerestaureerde hoeve , gelegen aan natuurgebied. Ideaal om te fietsen en te wandelen , ook eigen fietsenverhuur. Gelegen op zowel een halfuurtje rijden van de kust Ieper en Brugge.

Baert renate & Dequidt Yves Vladlostraat 21 - 8650 Diksmuide

Bezoek website