Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie - Antwerpen

Hotels - Bed & Breakfast - BelgiŽ

Booking.com

Last Minute Vakantie - Antwerpen

Ancient Alley Cottage

In het oude centrum van Antwerpen vindt u de cottage uit 1560, gelegen in een steegje achter een oud ijzeren hek! (Antwerpen heeft slechts nog 4 van dit soort steegjes).

Deze oude cottage kan uw vakantiehuisje in Antwerpen zijn voor een paar dagen!

De cottage is charmant ingericht, met 2 woonlagen van ieder 60m2, waarin u alles treft wat u nodig heeft. De ideale locatie voor een romantisch verblijf in deze prachtige stad! Of voor de zakenman/vrouw, die liever niet weer in een hotel verblijft. De ligging is perfect, overal dicht bij. Om de hoek zijn de eerste cafe's en restaurants. Tussen de 5 en 15 minuten wandelen en genietend van de prachtige architectuur van de stad vindt u alles: "theaters, bioscoop, opera, musea, belangrijkste winkelstraten, de dierentuin, het Centraal Station, het Begijnhof, de rivier de Schelde, de vele restaurants, cafe's en bars.

Lange St. Annastraat 8/2 - 2000 Antwerpen

Bezoek website

Last Minute Vakantie - Antwerpen

AandeKeizer

Rustige ligging in het centrum - alle attracties - restaurants en dergelijke binnen 10 minuten lopend te bereiken - Parkeergarage bij woning - rookvrije kamers - huisdieren niet toegelaten.

Jacometti Hans & Groenefelt Carawan Keizerstraat 62 - 2000 Antwerpen

Bezoek website

Last Minute Vakantie - Antwerpen

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes