BelgiŽ
 

Last Minute Vakantie Oost Vlaanderen 2

Booking.com

Last Minute Vakantie - Oost Vlaanderen

 

 

't Klein Burkelhof

Klein Burkelhof " is een fraai en smaakvol ingericht pension dat privacy en gastvrijheid biedt in een zeer landelijk decor. Temidden van uitgestrekte velden en weiden geniet men van de rust en de stilte. Op het domein is een modern melkveebedrijf met naast koeien en kalfjes ook paarden. De hoevewerkzaamheden kunnen van dichtbij gevolgd worden (de geboorte van een kalfje, voederen van de dieren, ritje met de tractor, het verzorgen van de paarden) Met Urta, Siska en Hirondelle, onze drie pony's, kan je een ritje maken. Meehelpen met voederen en bij het melken van de koeien mag ook. Elke dag is er verse melk.

Van Strydoncklaan 3A 9990 Maldegem-Vossenhol

Bezoek website

Last Minute Vakantie - Oost Vlaanderen

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes