BelgiŽ
 
Maak uw keuze
 

BelgiŽ Vlaams Brabant

Last Minute Vakantie - Vlaams Brabant

BelgiŽ - Hotels - Vakantiehuis - Bed & Breakfast

Booking.com

 

Last Minute Vakantie - Vlaams Brabant - BelgiŽ

 

B&B Te Griest

Te griest" is een Bed & Breakfast gelegen in Kortenaken in de provincie Vlaams-Brabant. Kortenaken is een gemeente in het Hageland, pal op de grens met het Limburgse Halen. Het Hageland heeft op toeristisch gebied heel wat te bieden maar ook een uitstap naar Limburg is vlakbij. Onze gemeente bevindt zich namelijk in de driehoek Tienen-Diest-Sint-Truiden.

"Te Griest" ademt rust en natuur, nochtans zijn steden zoals Hasselt (25 km), Sint-Truiden (15 km), Diest (14 km), Tienen (17 km) en Leuven (30 km) snel te bereiken.

Wij bieden verblijfsmogelijkheden voor Toeristen en zakenmensen op zoek naar rust en comfort. Onze stijlvol ingerichte accomodatie beschikt over een comfortabele badkamer, een keuken, gezellige zithoek met flatscreen en draadloos internet. Bovendien kan u als gast ook gratis gebruik maken van draadloos internet en tijdens de zomermaanden van het buitenzwembad.

Het kleinschalige familiale karakter, de prachtige natuur, de rust, de stijlvolle inrichting en de persoonlijke benadering garanderen een verblijf vol charme.

Het motto van "Te Griest" is: Mensen ontvangen in een gezellige sfeer en de service geven die we zelf ook graag krijgen als we op vakantie gaan.

Marc Reniers - Heidestraat 37 - 3470 Kortenaken

Bezoek website

Last Minute Vakantie - Vlaams Brabant - BelgiŽ

Last Minute Vakantie - Vlaams Brabant - BelgiŽ

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes