Franche-Compte
  •  

  • Doubs
  • Haute Saône
  • Jura
  • Territoire-de-Belfort
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie - Besançon - Franche Compté

Hotels - Vakantiehuis - bed & Breakfast

 

 

 

 

Besançon

In de 17de eeuw streefde Besançon Dole voorbij als de blangrijkste stad in de Franche-Compté. Vroeger was Besançon vooral van kerkelijk belang, maar tegenwoordig speelt de industrie, en met name de precisietechniek, de hoofdrol. De statige architectuur van de oude stad stamt uit de 17de eeuw. Achter de mooie renaissancegevel van het Palais Granvelle, in de Grande Rue, ligt het nieuwe Musée du Temps met een verbluffende collectie tijdstukken uit alle tijden en in alle vormen en maten, een passend eerbetoon aan Besançons faam als klokkenmakerscentrum. Besançon is ook gekend voor zijn in de heuvels opgetrokken fort. Meer dan een bezoek waard !

Last Minute Vakantie - Besançon - Franche Compté

 

Last Minute Vakantie - Besançon - Franche Compté

 

Last Minute Vakantie - Besançon - Franche Compté

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes