Vakantie Blois Loir-et-Cher

Waarheen ?

 

Centre
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie - Blois

Hotels - Loir-et-Cher

 

 

 

 

Blois

Deze stad, in de regio Centre, ooit het leengoed van de graven van Blois, stond in de 15de eeuw als koninklijke residentie in hoog aanzien en heeft zijn historische gevels en verfijnde atmosfeer behouden. In architectonisch opzicht gaat de aandacht vooral uit naar Vieux Blois, de heuvelachtige, gedeeltelijk verkeersvrij gemaakts wijk die wordt ingesloten door het kasteel, de kathedraal en de rivier. Vier bewegwijzerde wandelroutes vormen een leuke kennismaking met de herenhuizen van de edelen en romantische binnenhoven in de bekoorlijkste stad van de Loire. Château de Blois, dat een stukje van de noordelijke oever van de rivier af ligt, was de belangrijkste koninklijke residentie tot Hendrik IV het hof in 1598 naar Parijs verplaatste.

Last Minute Vakantie - Blois - Loir-et-Cher

 

Last Minute Vakantie - Blois - Loir-et-Cher

 

Last Minute Vakantie - Blois - Loir-et-Cher

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes