Aquitaine
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Bordeaux - Hotels

Gironde - Vakantiehuis - Bed & Breakfast

 

 

 

 

Bordeaux

Bordeaux ligt in een bocht van de Garonne, het was al voor de Romeinse tijd een belangrijke haven en eeuwenlang een centrum van de Europese handel. In de moderne stad zijn weinig sporen van de Romeinen, Franken en Engelsen terug te vinden, evenmin als van de godsdienstoorlogen. De vijfde stad van Frankrijk kijkt vooruit. Het is een rommelig industrieel en maritiem gebied rond een statig 18de-eeuwse centrum. Langs de waterkant van deze rijke wijnstad staat een lange rij classicistische gevels die werden gebouwd om de middeleeuwse krotten te verbergen. De Esplanade des Quinconces, het Grand Théâtre en het Place de la Bourse dragen bij aan de luister van de stad. Na Marseille is Bordeaux de oudste handelshaven van Frankrijk. Sinds de Romeinse tijd vormde de export van wijn de basis van de welvaart in de stad. Nu produceert deze rgio ruimm 50 miljoen kisten wijn per jaar. het oude centrum van Bordeaux bestaat grotendeels uit brede straten en 18de- eeuwse herenhuizen. Er zijn trendy boetieks en cafés. De vrijstaande klokkentoren van de 'Basilique St-Michel' is met 114m de hoogste van Zuid-Frankrijk.

Last Minute Vakantie Bordeaux - Hotels

 

Last Minute Vakantie Bordeaux - Hotels

 

Last Minute Vakantie Bordeaux - Hotels

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes