Centre
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie - Bourges

Centre - Cher - Hotels - B&B

 

 

 

 

Bourges

Deze Gallo-Romeinse stad is vooral bekend als de stad van Jacques Coeur, financier en minister van buitenlandse zaken onder karel VII. Coeur was koopman en sef-made man bij uitstek. In zijn hoedanigheid van wapenhandelaar vestigde hij een eeuwenlange traditie. Het Palais Jacques Coeur, dat over een deel van de stadsmuren heen is gebouwd, is een gotisch juweel en een blijvend aandenken aan zijn eerste eigenaar. het dateert uit 1453 en bevat naast de emblemen van Coeur, Sint Jakobsschelpen , ook het familiemotto 'A Vaillan Coeur, Rien Impossible'. De Rue Bourbonnoux leidt statig naar St-Etienne, de breedste gotische Kathedraal van Frankrijk, die als geen ander op de Notre-Dame in Parijs lijkt. De westgevel bevat vijf bewerkte portalen met het laatste oordeel. Naast de kathedraal staan een tiendschuur en de resten van de Gallo-Romaanse muren. Aan de noordrand van de stad liggen de 'Marias de Bourges', waar kooplui hun verse fruit en groenten op platbodems vervoeren.

Last Minute Vakantie - Bourges - Hotels

 

Last Minute Vakantie - Bourges - Hotels

 

Last Minute Vakantie - Bourges - Hotels

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes