Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Languedoc Roussillon

Brigitte Champagne-Roosemeyers

Logeren bij Belgen in de Languedoc

 

 

 

La Nove

In een vorig leven woonden zij in BelgiŽ, Antwerpen. Op een dag zaten ze samen te aperitieven en mijmerden wat voor zich  uit, hoe het leven zou zijn op een plek waar de zon altijd schijnt en de mensen geen stress hebben.  Voor ze het wisten, zaten ze in de wagen op weg naar Frankrijk dit om enkele huizen te bezoeken.  Ze bekeken tientallen huizen en Ďopeensí waren zij eigenaar van een oud wijnbouwershuis uit de 19e eeuw met veel potentieel. Zij verwelkomen u graag in hun chambres díhote ĎLa Noveí !

U kan deze verhuurder vinden op ťťn van de pagina's van de Languedoc-Roussillon of de Hťrault

U kan ook navigeren op deze webgids via de menu's links van deze pagina. Veel succes !

Naar de site van deze verhuurder.

Last Minute Vakantie Languedoc Roussillon

Last Minute Vakantie Languedoc Roussillon

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes