Bretagne
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Carnac - Hotels

Vakantiehuis - Bed & Breakfast - Bretagne

 

 

 

 

Carnac -  Bretagne

Bij carnac werden rond 4000v.C. duizenden granieten stenen in mysterieuze rijen en patronen neergezet. De grootste megalitische vindplaatsen van Frankrijk en Bretagne.  Het is niet duidelijk waarvoor ze bestemd waren, wellicht hadden ze een religieuze betekenis, maar het is ook mogelijk dat het een astronomische kalender was. Kelten, Romeinen en Christenen hebben ze voor hun eigen geloof gebruikt. De Megalieten zijn verschillend gerangschikt en elke ordening heeft een eigen betekenis. Ze worden nog steeds aangeduid met Bretonse woorden zoals men, dole en hir. In de streek staan zowel Menhirs, Dolmens, Tumulussen en 'Allées Couvertes'.

Last Minute Vakantie Carnac - Bretagne - Hotels

Last Minute Vakantie Carnac - Hotels

 

Last Minute Vakantie Carnac - Hotels

 

Last Minute Vakantie Carnac - Hotels

Bed and Breakfast

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes