Ile de France
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie - Centre Pompidou

Hotels - Parijs - Ille-de-France

 

 

 

 

Centre Pompidou

De grote droom van de voormalige Franse president Georges Pompidou kwam eindelijk uit. Hij wilde dat er in Parijs een groot publiekscentrum werd gebouwd waar alle vormen van Moderne kunst, maar ook andere uitingen een plek zouden krijgen. Het Centre Pompidou is een opvallend gebouw. Het is ontworpen door de architecten Richard Rogers uit Groot - Brittannië en Renzo Piano uit Italië. De gevel van het gebouw is een wirwar van pijpen en buizen in verschillende kleuren. De kleuren geven de functie van de buizen aan. De bedoeling van de architecten was dan ook om het gebouw als het ware binnenstebuiten te keren. Dit museum voor moderne kunst is het enige in de wereld en in Frankrijk dat een compleet overzicht biedt van 20ste-eeuwse kunstwerken. De presentatie van de collectie vanaf het begin van de vorige eeuw tot en met vandaag is chronologisch geordend en multidisciplinair: zowel moderne schilderkunst, grafische kunst en design als fotografie en nieuwe media komen hier aan bod. Het museum heeft een selectie van 1400 werken, gaande van grootmeesters van het modernisme Matisse, Picasso, Kandinsky, Ernst, Miró, Pollock... tot de meest recente creaties met een kijk op nieuw realisme, Arte Povera en conceptuele kunst.

Last Minute Vakantie - Centre Pompidou Hotels

Last Minute Vakantie - Centre Pompidou Hotels

 

Last Minute Vakantie - Centre Pompidou Hotels

 

Last Minute Vakantie - Centre Pompidou Hotels

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes