Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie - Ski Chalets ASTN Hutten - Oostenrijk

ASTN Hutten - Oostenrijk

 

 

 

Ski Chalets

Deze comfortabele en vrijstaande appartementen liggen rustig aan de rand van het dorp KŲnigsleiten. Toch zijn ze ook centraal gelegen, op loopafstand van de piste en de skilift. Bij voldoende sneeuw kunt u vanaf de piste skiŽn tot aan de deur. Ook heeft u vanuit uw appartement een geweldig uitzicht! Deze comfortabele en vrijstaande appartementen liggen rustig aan de rand van het dorp KŲnigsleiten. Toch zijn ze ook centraal gelegen, op loopafstand van de piste en de skilift.

Astn HŁtten is een kleinschalig chaletdorp met comfortabele appartementen op een prachtige locatie. Deze mooie houten huisjes zijn ideaal voor een vakantie met hele gezin: ze liggen bijna allemaal vrij en bieden veel privacy. Deze populaire appartementen liggen direct aan de piste en de skilift vind je op slechts 200 meter. Het centrum van KŲningsleiten ligt op loopafstand en hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en verse broodjes voor het ontbijt.

Na een lekkere dag in de buitenlucht, kun je tot aan je appartement skiŽn om weer helemaal bij te komen in je knusse woonkamer. In de compleet uitgeruste keuken kun je je helemaal uitleven om een waanzinnige maaltijd op tafel te zetten. Een dag geen zin om te koken? Naar het centrum van KŲnigsleiten, waar je gezellig een drankje kunt drinken en een leuk restaurant uit kunt zoeken om te genieten van de Oostenrijkse keuken, loop je in maar vijf minuten.

Bekijk hier de aanbiedingen van Chalets ASTN Hutten in Oostenrijk

Last Minute Vakantie - Ski Chalets ASTN Hutten

Last Minute Vakantie - Ski Chalets ASTN Hutten

 

Last Minute Vakantie - Ski Chalets ASTN Hutten

 

Last Minute Vakantie - Ski Chalets ASTN Hutten

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes