Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Te Koop ! La Tramontane

Gard

 

La Tramontane 

(Villa + 2 ingerichte Gîtes)

Te koop villa met twee verdiepingen  en twee gîtes  met privaat zwembad op een domein van 1270M². Gelijkvloers: appartement met salon, eetkamer, half open keuken,badkamer met ligbad en twee slaapkamers, een gastenkamer met badkamer en garage voor eventueel 2 auto’s. 1e verdiep: salon, eetkamer, inkomhal, keuken, badkamer, wc, drie slaapkamers . Grote zolder met mogelijkheid voor dak appartement. Grote tuin met zwembad en tweede gîte.

Voor meer inlichtingen vaste lijn met de eigenaar +33.466.83.45.93 gsm +33.678.88.55.33, 

Vraagprijs 380000 eur

 

 

Foto's van de 2 Gites

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes