Ile de France
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Kasteel van Fontainebleau

Parijs - Hotels - Bed & Breakfast

 

 

 

 

Kasteel van Fontainebleau

Fontainebleau (Seine-et-Marne) is een fascinerende combinatie van stijlen. Lodewijk VII bouwde hier een abdij die in 1169 door Thomas Becket werd gewijd. Van dit gebouw is een middeleeuwse toren bewaard gebleven, maar het huidige château stamt uit de tijd van Frans I. Hij kwam naar dit gebied om te jagen en liet er een kasteel in Florentijnse en Romeinse stijl bouwen. De charme van Fontainebleau komt voort uit de losheid van het complex en het bosgebied, waarin het ligt. U kunt niet alles in één dag zien, maar de grote appartementen zijn een fraaie opmaat tot bezichtiging van dit koningklijke paleis. De balzaal, ontworpen door Primaticcio werd voltooid onder hendrik II. Van hem staan ook wapens afgebeeld op de walnoten plafondcassetten.

Last Minute Vakantie Kasteel van Fontainebleau

 

Last Minute Vakantie Kasteel van Fontainebleau

Last Minute Vakantie Kasteel van Fontainebleau

Logeren bij belgen en Nederlanders

Bezoek de Midi Pyrenees - bekijk hier de films

Normandie verkennen

De Franse wijnen

Het Frans Ontbijt

Montmartre

Bozouls

Gruissan

Foix

Le Lioran

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes