Provence-Alpes
 
Frankrijk
 

Last Minutes Châteuneuf du Pape

Avignin - Vaucluse - Hotels - Bed & Breakfast

 

 

 

 

Châteauneuf du Pape

De pausen van Avignon kozen deze plaats om in de 14de eeuw een nieuw kasteel te bouwen. Daaromheen werden de wijngaarden geplant die één van de beste Côtes du Rhône wijnen opleveren. Na de godsdienstoorlogen waren er van het pauselijk bolwerk slechts gedeelten van de muren en de toren over, maar deze ruïne oogt niettemin zeer indrukwekkend. De beklimming wordt beloond met een grandioos uitzicht tot aan de hooglanden van de Vaucluse, voorbij avignon. Jaarlijks vinden hier verschillende wijnfeesten plaats, waaronder get Fête de la Véraison in augustus en de Ban des Vendages in september.

Last Minute Vakantie Châteuneuf du Pape - Avignon

Last Minute Vakantie Châteuneuf du Pape - Avignon

 

Last Minute Vakantie Châteuneuf du Pape - Avignon

 

Last Minute Vakantie Châteuneuf du Pape - Avignon

Bezoek de Midi Pyrenees - bekijk hier de films

Normandie verkennen

De Franse wijnen

Het Frans Ontbijt

Montmartre

Bozouls

Gruissan

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes