Basse Normandie
  •  

  • Calvados
  • Manche
  • Orne
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Cherbourg

Hotels Basse Normandië - B&B Manche

 

 

 

 

Cherbourg Basse Normandie

Cherbourg is een stad in Basse Normandië departement Manche in het noordwesten van Frankrijk. Het ontstond nadat de stad Cherbourg op 28 februari 2000 de gemeente Octeville opnam en het officieel werd hernoemd tot Cherbourg-Octeville. Het is een havenstad met een uitgang op Het Kanaal waarbij de meerderheid van de veerdiensten uitgebaat wordt door Brittany Ferries naar Poole en Portsmouth. De haven van Cherbourg is tevens de militaire standplaats voor een deel van de Franse marine. Het oude centrum van Cherbourg is een doolhof van kleine straatjes, waarvan er veel verkeersvrij zijn.. Eén van de mooiste gebouwen die na de oorlogsbombardementen overeind zijn gebleven, is het stadstheater met binnenin een prachtige Italiaanse theaterzaal. De meeste huizen in het centrum, waaronder ook enkele pareltjes in art nouveau en art deco zijn opgetrokken in de typische grijze steen uit de streek. Buiten Cherbourg is het vooral genieten van de natuur van Normandië. Meteen ten westen van de stad begint het befaamde wandelpad Le sentier de douaniers (80 km) dat helemaal tot aan de Mont Saint-Michel loopt en de kustlijn volgt langs bochtige wegen en grillige rotsformaties met een uitzonderlijke variatie van landschappen en kleuren.

Last Minute Vakantie Cherbourg - Hotels Basse Normandië

Last Minute Vakantie Cherbourg - Hotels Basse Normandië

 

Last Minute Vakantie Cherbourg - Hotels Basse Normandië

Last Minute Vakantie Cherbourg - Hotels Basse Normandië

De Franse wijnen

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes