Ciudad de las Artes y las Ciencias


Booking.com

Last Minute Vakantie - Ciudad de las Artes y las Ciencias


De Ciudad de las Artes y las Ciencias, of Stad van Kunsten en Wetenschappen, is een prachtig architectonisch complex gelegen in de levendige stad Valencia, Spanje. Dit moderne wonder, ontworpen door Santiago Calatrava en Félix Candela, is een symbool van de toewijding van de stad aan innovatie, wetenschap en cultuur. Laten we ons verdiepen in de fascinerende attracties die deel uitmaken van deze buitengewone bestemming.


Hemisfèric: waar cinema wetenschap ontmoet


De Hemisfèric is een werkelijk uniek gebouw dat de werelden van film en wetenschap combineert. Het opvallende ontwerp lijkt op een enorm oog en biedt een kijkje in de wonderen die erin schuilgaan. Als je naar binnen stapt, bevind je je in een ultramodern planetarium, waar je jezelf kunt onderdompelen in de mysteries van het universum. Met zijn high-definition schermen en geavanceerde technologie garandeert het Hemisfèric een ontzagwekkende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.


Last Minute Vakantie - Ciudad de las Artes y las Ciencias


Príncipe Felipe Wetenschapsmuseum: 


nieuwsgierigheid ontsteken


In het Príncipe Felipe Wetenschapsmuseum wordt leren een spannend avontuur. Dit interactieve museum nodigt je uit om de wonderen van de wetenschap te ontdekken via interactieve tentoonstellingen en boeiende displays. Laat je innerlijke wetenschapper los terwijl je duikt in de rijken van biologie, natuurkunde en technologie. Met zijn boeiende en educatieve aanpak wekt het Príncipe Felipe Wetenschapsmuseum nieuwsgierigheid en biedt het een werkelijk verrijkende ervaring.


Oceanogràfic: een duik in het zeeleven


Bereid je voor om betoverd te worden door de wonderen van de diepte in het Oceanogràfic, het grootste aquarium van Europa. Dit uitgestrekte mariene park neemt bezoekers mee op een reis door verschillende ecosystemen, waardoor je een scala aan mariene soorten van dichtbij kunt aanschouwen. Van speelse dolfijnen tot sierlijke beluga's, het Oceanogràfic biedt een betoverende blik in de diverse wereld onder de golven. Mis de kans niet om de onderwatertunnel te verkennen, waar je jezelf kunt omringen met de schoonheid van kleurrijke vissen en majestueuze haaien.


Ágora: waar kunst innovatie ontmoet


De Ágora is een veelzijdige en multifunctionele ruimte die artistieke expressie combineert met innovatief design. Dit architecturale meesterwerk dient als locatie voor culturele evenementen, tentoonstellingen en uitvoeringen. De enorme koepelvormige structuur, die doet denken aan een futuristische arena, is een opvallend gezicht om te zien. Of je nu een concert bijwoont of een kunsttentoonstelling verkent, de Ágora biedt een ruimte waar creativiteit geen grenzen kent.


L'Umbracle: een rustige oase


Stap L'Umbracle binnen, een prachtig aangelegde tuin die een serene ontsnapping uit de bruisende stad biedt. Deze weelderige oase beschikt over een scala aan mediterrane flora en nodigt uit tot een ontspannen wandeling en het bewonderen van de schoonheid van de natuur. Terwijl u door de schaduwrijke wandelpaden wandelt, wordt u getrakteerd op een adembenemend uitzicht op de Stad van Kunsten en Wetenschappen en het omliggende stadsbeeld. L'Umbracle herbergt ook een unieke collectie hedendaagse sculpturen, die een artistiek tintje toevoegen aan dit vredige toevluchtsoord.


Last Minute Vakantie - Ciudad de las Artes y las Ciencias


Ontdek de Stad van Kunsten en Wetenschappen


De Ciudad de las Artes y las Ciencias in Valencia biedt een unieke ervaring waar architectuur, wetenschap en cultuur harmonieus naast elkaar bestaan. Elke attractie binnen dit opmerkelijke complex belooft uw nieuwsgierigheid aan te wakkeren, uw horizon te verbreden en u onder de indruk te laten van het menselijk vernuft. Of je nu de domeinen van de wetenschap verkent, jezelf onderdompelt in culturele evenementen of gewoon geniet van de schoonheid van de omgeving, de Ciudad de las Artes y las Ciencias is een bestemming die je absoluut moet bezoeken en die een onuitwisbare stempel op je geheugen zal drukken.


Dus pak je koffers en ga op reis naar Valencia, waar de Ciudad de las Artes y las Ciencias op je wacht, klaar om te inspireren en te betoveren. Boek snel een last minute bed en breakfast, hotel, villa of vakantiehuis via onderstaande kaart.

Booking.com

Last Minute Vakantie - Ciudad de las Artes y las Ciencias

 

Last Minute Vakantie - Ciudad de las Artes y las Ciencias

 

Last Minute Vakantie - Ciudad de las Artes y las Ciencias

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes