Elzas
  •  

  • Bas-Rhin
  • Haut Rhin
 
Frankrijk
 

Colmar Elzas

Haut-Rhin

 

 

 

 

Colmar Elzas

Colmar is een stad en gemeente in de Elzas in Frankrijk. Het is de prefectuur van het departement Haut-Rhin. Zijn geschiedenis loopt verder als deze van de gehele Elzas. In 1945 was Colmar de laatste vluchthoek voor de Duitsers. Niettegenstaande de meeste omliggende dorpen totaal werden vernield, bleef Colmar volledig gespaard. De geallieerden zijn er gewoon binnengestapt. Wie Colmar bezoekt moet zeker de drie hoogtepunten van deze stad gezien hebben, Musée d'Unterlinden, een voormalig klooster en nu de trots van Colmar. De collectie bevat vooral middeleeuwse schilders en beeldhouwers. Hiernaast zijn er ook meubels, gebruiksvoorwerpen en dergelijke te zien.  Aan de andere kant van de stad ligt 'Klein Venetië'. Daar stroomt het riviertje Lauch. Op de oevers werden huizen gebouwd en deze zijn in de zomer prachtig bebloemd. Je hebt een mooi uitzicht vanop de bruggen in de Bld. St. Pierre en de rue Turenne. en de vele historische vakwerkhuizen.

 

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes