Picardie
  •  

  • Aisne
  • Oise
  • Somme
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Compiègne

Picardie - Oise

 

 

 

 

Compiègne

Compiègne is de stad waar Jeanne d'Arc (Orleans) door de Bourgondiërs gevangen werd genomen. In het centrum springt het 16de eeuwse Hôtel de Ville eruit, maar de stad is het bekendst om zijn koningklijke Château. In het paleis zijn het Musée du Second Empire en musée de l'Imperatrice gewijd aan meubels, portretten en memorabilia, terwijl het Musée de la Voiture een aardige verzameling historische rijtuigen, fietsen en oude auto's bezit. Ten zuiden en ten oosten van de stad strekken de oude jachtgronden van het 'Forêt de Compiègne' zich uit tot aan Pierrefonds. Ee bezoek aan dit bos is meer dan de moeite waard tijden een verblijf in de Picardie.

( Last Minute Vakantie Compiègne - Hotels Picardie )

( Last Minute Vakantie Compiègne - Hotels Picardie )

 

( Last Minute Vakantie Compiègne - Hotels Picardie )

( Last Minute Vakantie Compiègne - Hotels Picardie )

Bezoek de Midi Pyrenees - bekijk hier de films

Normandie verkennen

De Franse wijnen

Het Frans Ontbijt

Montmartre

Bozouls

Gruissan

Foix

Le Lioran

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes