Haute-Normandie
  •  

  • Eure
  • Seine-Maritime
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Côte d'Albâtre

Haute Normandie

 

 

 

 

Côte d'Albâtre

De albasten kust ontleent zijn naam aan de kalkrotsen en het melkkleurige water dat kenmerkend is voor de Normandische kustlijn tussen Le havre en Le Tréport. Zeer bekend is de 'Falaise d'Aval', westelijk van Etretat, die in een boogvorm is gesleten. De rots wordt vergeleken met een olifant die zijn slurf in het water steekt. Fécamp is de enige grote stad langs deze route. De vervallen benedictijner abdij was ooit een belangrijke bedevaartsplek nadat een met druppels bloed van Christus bevlekte boomstam gier in de 7de eeuw aanspoelde. De leent zich uitstekend voor een flinke wandeling, en bij stormweer heb je hier een prachtig schouwspel.

( Last Minute Vakantie Côte d'Albâtre )

( Last Minute Vakantie Côte d'Albâtre )

( Last Minute Vakantie Côte d'Albâtre )

( Last Minute Vakantie Côte d'Albâtre )

Bezoek de Midi Pyrenees - bekijk hier de films

Normandie verkennen

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes