Midi Pyrénées
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Gramat - Hotels

Lot - Midi-Pyrénées

 

 

 

 

Dierenpark  van Gramat

Dit dieren park (Park Animalier de Gramat) in de Lot biedt haar publiek een promenade van 3,5 km. De wandelaar bewondert er 150 soorten dieren in een park van 40 hectare op enkele minuten van Gramat. Hier kan de bezoeker wilde europse dieren bewonderen in een semi-vrijheid. De europese otter, bruine beer enz... Het park heeft ook beschermde huisdierrassen die in gevaar zijn in Frankrijk, zoals de schapen Thônes en Marthod, de varkens Ass Black Limousin, de geit van de Pyreneeën, enz.. Park Animalier Gramat past in zijn omgeving. Inderdaad, het is ingeplant in een open en een volledig bebost natuurgebied in het hart van het kalksteenplateau van Gramat in de Lot. Het plateau biedt een land waar de droge kalkgronden wedijveren met de harde klimatologische omstandigheden en de plaatsing van grote hokken waar de dieren in overeenstemming vertouven. Het Park Animalier van Gramat behoudt bedreigde flora en fauna, maar ook tamme bedreigde rassen. Het park heeft verschillende fokprogramma's voor dieren op het erf, varkens, paarden, runderen, schapen en geiten.

( Last Minute Vakantie Gramat - Hotels Lot )

( Last Minute Vakantie Gramat - Hotels Lot )

 

( Last Minute Vakantie Gramat - Hotels Lot )

( Last Minute Vakantie Gramat - Hotels Lot )

Het Frans Ontbijt

Montmartre

Bozouls

Gruissan

Foix

Le Lioran

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes