Poitou-Charente
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie ZOO van Palmyre

Charente-Maritime

 

 

 

 

Dierentuin van Palmyre

In het hart van de Côte de Beauté en de stranden van de Charente-Maritime, ligt één van de bekendste dierentuinen van Europa en van Frankrijk, de dierentuin van La Palmyre. Kom en ontdek de Gorilla's, orang-oetans en chimpansees in een complex van 3 hectare. Een grote uitkijkpost biedt de bezoekers een panoramisch uitzicht over de volière door middel van grote ramen. De dieren zitten op 4 grote eilanden van 1000 m2 en bij mooie dagen heb je alle tijd om de dieren buiten et observeren. Meer dan 1.600 dieren van elk continent ter zoals Aziatische olifanten, ijsberen, orang-oetans van Borneo, apen van Madagaskar en het Caribisch gebied, naast flamingo’s ook kleinere panda's uit Nepal en de Afrikaanse zebra's ... Dankzij heel veel doorzettingsvermogen, werk en enthousiasme is de dierentuin van La Palmyre een belangrijk centrum geworden dat jaarlijks meer dan 800.000 bezoekers ontvangt.

( Last Minute Vakantie ZOO van Palmyre )

( Last Minute Vakantie ZOO van Palmyre )

 

( Last Minute Vakantie ZOO van Palmyre )

( Last Minute Vakantie ZOO van Palmyre )

Normandie verkennen

De Franse wijnen

Het Frans Ontbijt

Montmartre

Bozouls

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes