Bourgogne
  •  

  • Côte-d'Or
  • Nièvre
  • Saône-et-Loire
  • Yonne
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Dijon - Hotels

Stad van de mosterd !

 

 

 

 

Dijon, stad van de mosterd

Dijon is de hoofdstad van het departement van de Côte-d'Or en van de regio Bourgogne. Dijon is een stad met een rijke historie. Deze terug tot de 3e eeuw waarin het Divio heette in het Gallo Romeinse tijdperk. Dijon is onder de volksmond gekend voor zijn mosterd. Dijonmoster heeft een scherpe en toch fruitige smaak. Hij wordt traditioneel aangemaakt met most van onrijpe druiven. Volgens de Franse wetgeving mag deze mosterd ook alleen in Dijon gemaakt worden wat normaal is. Mosterd heeft spijsverteringsbevorderende eigenschappen. Dit komt met name tot z'n recht als er zwaar getafeld word. Mosterd behoor je dan ook steeds bij de maaltijd te gebruiken. Mosterd maakt zwaar verteerbare zaken lichter verteerbaar. Vandaar trouwens het spreekwoord 'als mosterd na de maaltijd'.

( Last Minute Vakantie Dijon - Hotels Dijon )

 

( Last Minute Vakantie Dijon - Hotels Dijon )

 

( Last Minute Vakantie Dijon - Hotels Dijon )

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes