Ile de France
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Disneyland Parijs

Hotels Parijs - Seine-et-Marne

 

 

 

 

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een themapark en recreatie complex op ongeveer 30 km oosten van Parijs.het is het grootste park van Frankrijk. Eenmaal in het park voel je onmiddellijk de sfeer van Mickey Mousse en andere tekenfilm figuren. 

Dagelijks is er een optocht met alle disneyfiguren en praalwagens. Dit is zeker niet te missen ! Het themapark is gigantisch groot en bevat meerder atracties zoals, Alice in wonderland, Big Thunder, Buzz Lightyear, Honey I shrunk the kids en nog veel meer. Bij de verschillende atracties zijn er ook shows voorzien. Kortom, er is continue bedrijvigheid en je komt ogen tekort ! 

Het gehele Disneyland Resort Paris is een complex van 20 km² en omvat themaparken, hotels, uitgaans- en winkelgelegenheden, een golfterrein enz… Een niet te missen stopplaats tijdens een weekendje Parijs.

( Last Minute Vakantie Disneyland Parijs - Hotels Parijs )

( Last Minute Vakantie Disneyland Parijs - Hotels Parijs )

 

( Last Minute Vakantie Disneyland Parijs - Hotels Parijs )

 

( Last Minute Vakantie Disneyland Parijs - Hotels Parijs )

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes