Ile de France
 
Frankrijk
 

Last Minute vakantie Parijs

Ille-de-France - Eiffeltoren - Parijs

 

 

 

 

Eiffeltoren Parijs

De Eiffeltoren (324m hoog) werd gebouwd als tijdelijk monument voor de Wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs  en de viering van de honderste verjaardag van de revolutie. Gustave Eiffels ontwerp werd zwaar bekritiseerd door de estheten van die tijd. Tot 1931, toen het Empire State Building in New York werd gebouwd, was de Eiffeltoren het hoogste bouwwerk ter wereld. Ondertussen is de Eiffeltoren in de wereld het symbool voor Parijs. Halverwege de toren is er een retaurant die zeer goed staat aangeschreven in Parijs. Restaurant Jules Verne heeft een uitstekende keuken en een adembenemend uitzicht. In de toren is er ook een klein audiovisueel museum met een historische film over de bouw van de toren.

( Last Minute vakantie Parijs - Eiffeltoren )

( Last Minute vakantie Parijs - Eiffeltoren )

 

( Last Minute vakantie Parijs - Eiffeltoren )

( Last Minute vakantie Parijs - Eiffeltoren )

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes