Haute-Normandie
  •  

  • Eure
  • Seine-Maritime
 
Frankrijk
 

Falaise d'Avale (Rots van Avale)

Haute-Normandie - Last Minutes

 

 

 

 

De Rots van Avale of Olifante rots

De Falaise d'Aval ligt in de Haute Normandie, grenzend aan de Picardie en is zeker een bezoek waard. Ze heeft door de werking van de zee tegen de zachte kalksteen een zeer bijzondere vorm gekregen. De Falaise d'Aval lijkt nu net een enorme olifant te zijn die zijn slurf in de zee steekt. Een opmerkelijk natuurfenomeen. Vlak naast de rots vind je L'Aiguille, ofwel de naald. Deze meer dan 70 meter hoge krijtrots rijst op vanuit zee en is zeer indrukwekkend om te zien. Haute Normandie is slechts enkele uurtjes rijden van de Belgisch/Franse grens maar het loont beslist de moeite. Ik het weekend vertoeven hier veel inwoners van Parijs die de drukke hoofdstad ontvluchten om hier een Gite of Chambres d’hote te huren. U kan er prachtige wandelingen maken, pittoreske restaurantjes bezoeken of gewoon flaneren in de straatjes met de typische zeemanswoningen. Visgerechten staan hier zeker en vast op het menu !

( Last Minute Vakantie Falaise d'Avale )

( Last Minute Vakantie Falaise d'Avale )

 

( Last Minute Vakantie Falaise d'Avale )

( Last Minute Vakantie Falaise d'Avale )

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes