Hotel Les Remparts

 

In dit gezellige hotel word je met open armen ontvangen door de familie Keller. Laat je verrassen door de charme van het prachtige Kaysersberg (favoriet dorp van de Fransen!) en neem zeker even de tijd om vanaf het keizerlijke kasteel de omgeving met zijn talrijke wijngaarden te verkennen!

 


Vanaf 450 ÄHotel Les Remparts >>>

 


Hotel Les Remparts >>>

 

 

 

Alle aanbiedingen en prijzen bekijken van Familie Hotel Les Remparts >>>

 

Meerdere accommodaties voor de Elzas streek op onderstaande kaart.

Booking.com

( Last Minute Familie Hotel in de Elzas - Kaysersberg )

 

 

 


 

 


 

 


( Last Minute Familie Hotel in de Elzas - Kaysersberg )

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes