Finca San Mateo

 

 

Wil je een sportieve vakantie, ontstressen aan het zwembad of cultuur opsnuiven? Dat zijn maar enkele mogelijkheden die je tijdens je vakantie kan beleven. Finca San Mateo heeft 4 charmante, nieuw gerenoveerde en volledig uitgeruste cottages en 2 kamers in B&B.

 

 

 

Wij beschikken over een prachtige tuin (10.000 m2) en een groot verwarmd zwembad. Je kan fietsen in de streek van Mojacar en er zijn maar liefst 4 golfterreinen binnen 20 km. Op 10 km afstand kun je vanop het terras de Middellandse Zee zien liggen. Wij zien er naar uit om jullie een schitterende vakantie te bezorgen. Cris en Magdalena.

 

 

 

Finca San Mateo S.L. Canada San Mateo 3 04620 Vera Spanje

 

 

Alle aanbiedingen en prijzen bekijken van Finca San Mateo >>>

 

Meerdere accommodaties voor de Costa del Sol op onderstaande kaart.

Booking.com

( Last Minute Vakantie Finca San Mateo - Andalusie )

 

 

 


( Last Minute Vakantie Finca San Mateo - Andalusie )

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes