Bourgogne
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Frankrijk Bourgogne - Nièvre

Booking.com

 

La Haute Pierre

In hartje Bourgogne ligt Châtin, een dorpje bij Château-Chinon, de hoofdplaats van Le Parc Départemental du Morvan. Een ongerept natuurgebied met een rijk historisch cultuurpatrimonium. Gastvrouw Pia Cornet biedt 3 comfortabele gastenkamers aan, waaronder één familiekamer. De B&B ligt in een grote zuidgerichte tuin met kinderbad en schaduwplekjes aan de rand van bos- en wandelgebied. Sleutelwoorden van "La Haute Pierre" : gastvrijheid, rust, natuurbeleving, cultuur, lekkere gezonde maaltijden, authenticiteit. La Haute Pierre geopend is vanaf 25juni tot 15september. Hartelijk Welkom aan jong en oud !

Neem zeker een kijkje op www.lahautepierre.com

Vakantiewoning, B&B La Haute Pierre - La Croix Coudrée - 58120 Châtin - Bourgogne France - 0032 (0) 477336571

Bezoek website

La Foire des Ducs

In het zuiden van de Franse Bourgogne ligt onze chambres d'hôtes 'La Foire des Ducs'. De kamers en het appartement werden ondergebracht in een gerenoveerde maison de maître in het rustige dorpje Brinay, gelegen tussen de stad Nevers en het regionaal natuurpark Morvan, in het departement Nièvre. We bieden u ruime comfortabele kamers met aansluitend een eigen badkamer en toilet. Alle kamers werden ingericht met oog voor authenticiteit en de eigenheid van het huis. In het appartement gingen we een stapje verder, deze ruimtes kregen een geheel eigen sfeer door het gebruik van diverse elementen uit de jaren '60 en '70, gecombineerd met het originele eikenhouten dakgebinte.

U kan hier volop genieten van de rust en de ruimte. De glooiende streek leent zich uitermate voor wandel- en fietstochten. Maar u kan ook een aantal mooie steden, stadjes en dorpen bezoeken in de nabije, of iets verdere omgeving. Daarnaast kan u ook een aantal musea, historische bezienswaardigheden, waaronder het bekende Bibracte of het kasteel van Guédelon op het programma zetten. Natuurlijk kan u ook gewoon met een spannend boek uit onze huisbibliotheek genieten in de ligstoelen aan het zwembad in de tuin.

Meer info op www.lafoiredesducs.com

We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen.

La Foire des Ducs - Le Bourg - 58110 Brinay - France - 0033 345 789 077

Bezoek website