Franche-Comté
  •  

  • Doubs
  • Haute Saône
  • Jura
  • Territoire-de-Belfort
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Doubs Franche Compte - Hotels - Vakantiehuis - B&B

Booking.com

Last Minute Vakantie Doubs Franche Compte

 

Auberge Chez Soi

Droomplek aan de rivier "De Doubs" in een oude wijnboerderij.

Idyllisch gelegen, met terrassen direct aan het water. Kamers en Gite rookvrij - prachtige wandel en fietsroutes - fietsen te huur - Golf - Ideaal voor vissers - Gratis parking - klein huisdier toeglaten - arrangementen - 1 familiekamer.

Van Wezer Nicole & Vercammen Dirk Rue du Rechandet - 25640 Ougney La Roche

Bezoek website

Last Minute Vakantie Doubs Franche Compte

Last Minute Vakantie Doubs Franche Compte

 

Last Minute Vakantie Doubs Franche Compte

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes