Franche-Comté
  •  

  • Doubs
  • Haute Saône
  • Jura
  • Territoire-de-Belfort
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Franche Compte Hotels - Bed en Breakfast - Vakantiehuis

Booking.com

( Last Minute Vakantie Franche Compte )

 

Gîtes Le Creux

We zullen ons even voorstellen: wij zijn Marcel en Mechteld Bergmans. We hebben in de afgelopen 5 jaar van een oude ruïne een bloeiend bedrijf gemaakt in het departement de Haute-Saône (70) in het plaatsje Fresse, op steenworp afstand van ‘les Trois Ballons’: de Ballon de Servance, de Ballon d’Alsace en de Grand Ballon, en dit op slechts 500 km van Antwerpen.

Wij bieden gîtes, chambres et table d’hôtes met veel persoonlijke aandacht voor onze gasten. Bij Gîtes Le Creux vindt u een prachtige uitvalsbasis om individueel of in groepsverband naar hartenlust te komen wandelen, fietsen of motortochten te maken. Er zijn veel goed gedocumenteerde wandel- en fietsroutes beschikbaar. Ons terrein biedt verschillende terrasjes waar gasten heerlijk kunnen relaxen en genieten van het mooie uitzicht.

Verder bieden wij de mogelijkheid om ‘s morgens van het ontbijt gebruik te maken en ‘s avonds van een uitgebreid diner in ons eigen kleinschalige restaurant waar we zoveel mogelijk streekgerechten voorzetten en gebruik maken van groenten uit eigen tuin.

De omgeving hier biedt veel bossen en bergen met kabbelende riviertjes en pittoreske dorpjes waar je nog echte stilte en rust vindt en waar je nog kunt genieten van de eenvoud.

En natuurlijk hebben we om de hoek La Chapelle de Notre Dame du Haut van de beroemde architect Le Corbusier en tevens het Plateau des Mille Etangs, ook wel klein Finland genoemd. Kortom, dit gebied hier is een ware uitdaging voor fietsers en wandelaars, met veel afwisseling in landschap én met nog echte winters, dus ook voor de sneeuwwandelaar interessant.

92 Impasse du Tissage - Le Volvet - 70270 Fresse -Frankrijk

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Franche Compte )

( Last Minute Vakantie Franche Compte )

Auberge Chez Soi

Droomplek aan de rivier "De Doubs" in een oude wijnboerderij. Idyllisch gelegen, met terrassen direct aan het water.

Kamers en Gite rookvrij - prachtige wandel en fietsroutes - fietsen te huur - Golf - Ideaal voor vissers - Gratis parking - klein huisdier toeglaten - arrangementen - 1 familiekamer.

Van Wezer Nicole & Vercammen Dirk Rue du Rechandet - 25640 Ougney La Roche

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Franche Compte )

( Last Minute Vakantie Franche Compte )

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes