Languedoc-Rouss
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Gard - Hotels Gard

Booking.com

( Last Minute Vakantie Gard - Hotels Gard )

 

Perdrix Lasouche

Het wijndomein Perdrix-Lasouche ligt in de Gard Provençale, in de driehoek Avignon-Nîmes-Alès, tussen Provence, Camargue en Cévennes. Vlakbij ligt het Zuid-Frans middeleeuws stadje Uzès dat charmeert met zijn rijke traditie, volledig gerestaureerde stadskern en tal van gezellige pleintjes en terrasjes.

Onze Mas Vigneron ligt midden in de stilte van onze wijngaarden, op enkele kilometers van het wijnbouwersdorpje Bourdic. Wie wil genieten van de rust en het prachtig kader middenin de natuur, biedt het domein drie stijlvolle Chambres d'Hôtes aan. U wordt er met de beste zorgen omringd en kan er aan onze gastentafel aanschuiven voor een verzorgd en uitgebreid diner.

Voor het comfort van onze gasten is het volledige domein rookvrij.

Ilse en Koen Strobbe-Persoons - Chemin de Blauzac
F-30190 Uzès (Bourdic

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Gard - Hotels Gard )

Mas Lafayette

Dirk & Fien Tavenier-Dewaele 4, rue de l'Ancienne Loge -30350 Cardet - Gard

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Gard - Hotels Gard )

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes