Limousin
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Haute Vienne Hotels - Bed en Breakfast - Vakantiehuis

Booking.com

( Last Minute Vakantie Haute Vienne - Hotels )

 

La Grange de Bronzeau

'La Grange de Bronzeau' is een authentiek gerestaureerde hoeve met schuur, idyllisch gelegen in een klein gehucht op het echte platteland, op slechts 700 km van Brussel.

In Frankrijks dunst bevolkte regio wordt u hartelijk ontvangen door Jan en Kristien en verblijft u in een van onze 5 ruime, sfeervolle kamers. Alle kamers, waaronder een familiesuite, hebben een eigen badkamer met inloopdouche.

Dit is de ideale uitvalsbasis om tot rust te komen, te wandelen of te fietsen op schilderachtige verlaten weggetjes. Geniet dagelijks van onze table d’hôtes. Het hele jaar open.

9 Les Charrauds de Bronzeau - 87190 Saint-Léger-Magnazeix

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Haute Vienne - Hotels )

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes