Lorraine
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Meuse - Hotels Lorraine - Vakantiehuis - Bed&Breakfast

Booking.com

Last Minute Vakantie Meuse - Hotels Lorraine

 

Le Mont Cigale

Soms moet je niet ver gaan om het gevoel te hebben ver weg te zijn. In de Argonne, een bosrijk gebied met een ongerepte fauna en flora, kom je volledig tot rust.

Hier in Vauquois verwelkomen wij u graag in onze boerderij die we restaureerden tot een charmante chambre d’hôtes met 5 gastenkamers. Alle kamers zijn sfeervol en uniek ingericht en hebben elk een eigen badkamer.

Het grote terras geeft je de mogelijkheid om rustig buiten te vertoeven. De boomgaard is in de lente een feest voor de ogen en in het najaar voor de mond. Kersen, mirabellen, quetschen, noten, peren en appelen zijn overvloedig aanwezig. We maken er heerlijke confitures van voor bij het uitgebreide ontbijt.

Lekker eten is genieten. Daarom proberen we je steeds te verwennen met een lekkere maaltijd. Iedereen kan mee aanschuiven aan de lange tafel in de open keuken. Hier ontstaan bij een goed glas wijn de meest uiteenlopende gesprekken.

Wandelen, fietsen, vissen, een dagje Champagne of een bezoek aan de talloze monumenten die de geschiedenis van de 1ste wereldoorlog weergeven, het kan hier allemaal. Hartelijk welkom in 'Le Mont Cigale'

3, Rue du Général Deprez - 55270 Vauquois

Bezoek website

Last Minute Vakantie Meuse - Hotels Lorraine

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes