Lorraine
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 • Belgie Frankrijk Duitsland Duitsland Italie Italie Italie Italie Italie Italie Spanje Portugal Portugal Tsjechië Hongarije landen buiten Europa landen buiten Europa landen buiten Europa landen buiten Europa landen buiten Europa Malta

 • Frankrijk
 • Spanje
 • Portugal
 • Italië
 • België
 • Nederland
 • Duitsland
 • Hongarije
 • Tsjechië
 • Malta
 • Landen buiten europa
 • Contact 
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Last Minute Vakantie Vogezen - Hotels Vakantiehuizen - Bed en Breakfasts

Booking.com

( Last Minute Vakantie Vogezen - Hotels )

 

B&B Le Chevalier des Vosges

Chambre et Table d'Hôtes en bar Le Chevalier des Vosges ligt in het dorpje Bussang, bron van de Moezel, het rustpunt voor de fietser, de motorrijder, de wandelaar, de skiër, de langlaufer, de natuurliefhebber.

Hier in de hoge Vogezen vindt u in een schitterende omgeving perfect onderdak: lekker eten en drinken - heerlijk slapen - een mooi ontbijt.

Le Chevalier des Vosges is een middelgroot Chambre et Table d'Hôtes - 'bed&breakfast met avondeten' - waarin ook een volledig café is gevestigd. Met avondeten, overnachting en ontbijt geniet je hier van de drie-in-ééncombinatie. Het voormalige hotelletje heeft zeven slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede etage, alle met wc, wastafel en douche. Eén van de kamers heeft drie bedden, een andere kamer is éénpersoons. Er is plaats voor maximaal 14 personen.

Op de begane grond zijn naast de keuken en een grote eetkamer ook een sfeervol café. Een veilige ruimte voor fietsen en ski's is in de kelders gemaakt. Ook is er ruimte voor motoren in de garagekelder. Parkeerplaatsen op het pleintje en naast Le Chevalier zijn gemakkelijk. Natuurlijk is er draadloos internet vrij toegankelijk voor gasten. Het avondeten bestaat altijd uit een ambachtelijk drie of vier gangenmenu. Dat gebruiken we samen aan de grote tafel of misschien zit je liever aan een eigen tafeltje in de eetzaal. Le Chevalier des Vosges ligt midden in het dorpje Bussang aan het rustige stationsplein, tegenover het vroegere eindstation van de trein uit Remiremont. Het station is jaren geleden gesloten; de laatste 30 kilometer spoor is nu een prachtig fietspad/skeelerpad door het dal van de Moezel. Direct achter Le Chevalier stroomt de Moezel, waarvan de bron twee kilometer buiten het dorp ligt.

Bron van de Moezel.... rijk startpunt van recreatie, rust, sport en natuur. De vele gezichten van de Vogezen rondom Bussang verbaast de meeste bezoekers.

Hans Timmermans - Le Chevalier des Vosges - 5 Avenue de la Gare - 88540 Bussang

0031 (0)6 41645296 (NL) - 0033 (0)7 86271090 (FR)

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Vogezen - Hotels )

 

B&B Goutte à Goutte

Genieten, vakantie, een overweldigende natuur, rust , gezelligheid en een gastvrij onthaal zijn bij ons de kenmerken voor een heerlijk verblijf in Goutte à Goutte. We zijn voor U het gehele jaar geopend, want alle seizoenen in de Vogezen hebben voor iedereen iets speciaals te bieden. U bent van harte welkom.

Onze accommodatie is gelegen net buiten het dorp Cornimont. Centraal gelegen midden in de Hoge Vogezen. Aan een rustig landelijk weggetje, te midden van de vele bossen en de geweldige natuur. Welke zich uitstekend leent voor het maken van de vele wandeltochten. Vanaf het vroege voorjaar en de gehele zomer loop je tussen de prachtigste bloemen en de vele fruitsoorten, in de herfst genietend van paddenstoelen en de mooiste herfstkleuren en 's winters wandel je met of zonder sneeuwschoenen door een dik pak sneeuw. Veelal met een blauwe hemel en een lekker zonnetje.

Fietsen, wielrennen, mountainbiken, motorritten maken, zwemmen in de vele meren, een mooie autotocht langs de vele bekende Ballons en bezienswaardigheden in de Vogezen , de diverse kleine lieflijke dorpjes richting de Elzas zijn zo nog een tal van activitieiten. Uiteraard beschikken we over vele routes en informatie en…We vertellen U graag de leukste plekjes en bezienswaardigheden tijdens uw verblijf. In de winter van december tot eind maart kunt U in de nabijgelegen skigebieden La Bresse, Gerardmèr en Ventron volop skiën, langlaufen of snowboarden. Sneeuwwandelen kan al direct vanuit ons B&B.

Voor onze gasten hebben we 5 ruime en sfeervol ingerichte kamers. Een gastenhuiskamer met een haard, waar U na een dag er op uit te zijn geweest elke avond kunt genieten van een heerlijke maaltijd met een drankje. Bij mooi weer kunt U ‘s morgens al heerlijk buiten ontbijten op het terras of veranda om zo uw plannen voor de dag te gaan maken.

We hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze B&B. waar wij elke dag met veel plezier genieten en wonen. En dat delen we graag met U als gast.

Ben en Carla Laan. 7 chemin des Gouttes, 88310 Cornimont ( Vogezen) tel 0033 329249717 info@goutte-a-goutte.com

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Vogezen - Hotels )

Chambre d’hôtes Chez Fayette

In het zuidelijke deel van de Hoge Vogezen, vlakbij het unieke duizend merengebied (5km), le Ballon d’Alsace (15km), wintersportgebieden Ventron (19km), la Bresse-Hohneck (29km), Gérardmer (35km), tussen Remiremont en le Thillot, ligt het dorpje Ramonchamp.Op 1,5 ha grond, begrenst door het riviertje de Morbieux, in een kalme natuurlijke hoek ligt onze karakteristieke boerderij.

Wij beschikken over verschillende gastenkamers, geschikt voor 2 tot vijf personen. Er zijn twee badkamers en een douche/toilet. U beschikt daarbij over een woonkamer met open haard en een eetkamer waar u koffie en thee kan zetten en gebruik kunt maken van een koelkast. Wifi en computer zijn aanwezig! Zomers kunt u natuurlijk heerlijk buiten zitten in één van onze zithoekjes, genietend van het schitterende uitzicht op het natuurlijke ruige landschap om ons heen.

Sven & Clarisse - 59 Route de Morbieux - 88160 RAMONCHAMP

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Vogezen - Hotels )

 

 

( Last Minute Vakantie Vogezen - Hotels )