Midi Pyrénées
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Aveyron - Hotels

Booking.com

( Last Minute Vakantie Aveyron - Hotels )

 

Les Tilleuls

Een schitterende thuisbasis om van een lang of kort vakantieverblijf te genieten nabij Millau en het Parc National des Grands Causses.

In Les Tilleuls worden 5 heel ruime, heldere en luxueuze kamers op de eerste verdieping van het hoofdhuis ter beschikking gesteld, heel rustig gelegen op 2km van het dorp Saint Georges de Luzençon en op 12km van de stad Millau, ver van alle straat-, stads- of dorpslawaai. Natuurlijke stilte en rust zijn allesoverheersend in Les Tilleuls.

Het terrein van 1,5ha omvat een groot zwembad, zonneterrassen, een petanquebaan, een ruime parking en een gesloten stalling voor motoren en fietsen. Internet gratis beschikbaar.

Een droomomgeving voor levensgenieters.

Hans Gilbos - Les Tilleuls - 12100 Saint Georges de Luzençon

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Aveyron - Hotels )

Le Mas des Eglantines

Le mas des églantines biedt vier gastenkamers in een eeuwse vroegere boerderij in de Sud-Aveyron. Gelegen in een van de ongerepte valleien van “le pays des sept vallons”, is het een uitstekende uitvalsbasis naar de vermaarde caves van Roquefort, naar Millau met zijn spectaculaire viaduct, of naar Albi met zijn stadscentrum dat als wereldpatrimonium erkend is.

Deze chambres d’hôtes, gelegen op 5 kilometer van het dorp Coupiac is evenzeer een aanrader voor wie ongestoord wil wandelen in een omgeving die rust en schoonheid combineert, of voor wie de middeleeuwse kastelen van de regio wil ontdekken. ’s Avonds kan u er genieten van een heerlijke maaltijd, zorgvuldig bereid en met aandacht voor de vele lekkere dingen die deze streek te bieden heeft !

Die maaltijd wordt u geserveerd in ons salon met zijn unieke uitzicht, of in de schaduw van onze gezellige open schuur. Le mas des églantines is herbronnen op het ritme van het zuiden …

Chris en Hilde Verbeke-Busschaert Lapaloup - 12550 Coupiac, France

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Aveyron - Hotels )

 

 

( Last Minute Vakantie Aveyron - Hotels )

 

 

( Last Minute Vakantie Aveyron - Hotels )

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes