Midi Pyrénées
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Haute Garonne Vakantiehuis - Hotels - bed en Breakfast

Booking.com

Last Minute Vakantie Haute Garonne - Hotels

 

Domaine Peyssoulé

"Domaine Peyssoulé is door Zoover Holiday Reviews gekozen tot vierde beste Chambres d'Hôtes van Frankrijk 2012."

Ons domaine van 7.5 hectare is gelegen op ongeveer 60 kilometer ten zuiden van Toulouse, op de rand van de Haute Garonne en de Ariège, waar de lucht zuiver is en de natuur wonderschoon. Dit gebied is één van de minst bevolkte gebieden van Frankrijk en wordt, vanwege zijn lieflijke heuvels en kleine weggetjes, ook wel "het Toscane van Frankrijk" genoemd.

Daarnaast is er hier een mild klimaat met heerlijke zomers en gematigde winters. Onze dichtstbijzijnde buren wonen op bijna een kilometer afstand en vanaf onze terrassen kijken wij vele tientallen kilometers in de Pyreneeën en zien slechts een glooiend landschap, bossen en hier en daar een verre boerderij. Hier hoor je nog de stilte en ruik je de natuur. Rust en uitrusten gaan hier hand in hand met sportieve en culturele mogelijkheden. Zo kunt u in de winter naar de Pyreneeën en met een uur op de ski's staan of allerlei andere sporten doen.

Daarnaast ligt het Katharen land met z'n vele kastelen en z'n misterieuse mythen om de hoek. Over de diverse wijngebieden nog maar niet te spreken. Wij hebben getracht om onze Chambres d'Hôtes net zo in te richten als dat wij dat zelf graag zouden aantreffen als we op reis zijn in het franse land. Kortom, wij zijn trots op ons stekje en zouden dat graag met u willen delen ! Onze boerderij, gebouwd in 1823, is volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort en gemakken. het gebouw ligt vrijwel in het midden van het domaine, in een parkachtige omgeving van 7.5 hectare met grasvelden, wat akkerland, veel bossen, bosranden, en een natuurlijke bron.

Ons huis is omgeven met allelei terrassen en zitjes waar het goed toeven is en altijd wel een zon- of een schaduwplekje te vinden is. bovendien bevindt het huis zich op een heuvel van 450 meter hoog, waardoor u overal een schitterend uitzicht heeft en het s'nachts wat koeler is, zodat u uitstekend kunt slapen. Op enige afstand van het huis bevindt zich het verwarmde zwembad van 4 x 10 meter, met eveneens een groot zonneterras, voorzien van comfortabele ligstoelen.

Sylvia & Bernard de Kock - Domaine Peyssoulé - 31310 Montbrun Bocage

Bezoek website

Last Minute Vakantie Haute Garonne - Hotels

Domaine le Village

Zeer rustige ligging op een heuveltop, geen doorgaand verkeer, ruime parkeerplaats, kindvriendelijk, zwembad, gratis fietsen, pinpongtafel en babyfoot, grote tuin, gratis tennes op wandelafstand, rookvrije kamers met eigen sanitair, onze eigen dieren: dwerggeiten, poney, ezel, honden, katten, kippen.... Lourdes op 1 uur rijden. Pyrénees: Aspin, Tourmalet en Pereysourde. Huisdieren niet toegelaten.

Karel De Smet & Hilde Ysewijn - 31230 Fabas


Bezoek website

Last Minute Vakantie Haute Garonne - Hotels

 

 

Last Minute Vakantie Haute Garonne - Hotels

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes