Poitou-Charente
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Charente Maritime Hotels - Bed en Breakfast - Vakantiehuis

Booking.com

Last Minute Vakantie Charente Maritime

 

Le Tiliae

Marc en Nathalie heten u van harte welkom in hun charmante en sfeervolle chambres d’hôtes “Le Tiliae”, gelegen in de Charente Maritime. Heerlijk vertoeven en genieten op het ommuurde domein met groot zwembad is een alternatief voor te drukke vakanties en massatoerisme. Leuke ontmoetingen, onverwachte gesprekken en gezellig tafelen met verse streekproducten zijn ons credo.

Marc en Nathalie Van den Meerssche - 2, rue d'Aumagne Chagnon - 17770 Aumagne

Bezoek website

Last Minute Vakantie Charente Maritime

 

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes